De Openingsdans moet heel speciaal zijn. Bij veel bruidsparen merk ik dat de openingsdans toch best wel iets spannends is. Zo in het middelpunt van de belangstelling staan en iedereen die kijkt. Dan zijn wat extra tips zoals in deze super blog altijd welkom! ;-Maak een openingsdans vooral lekker zoals jullie het willen. Of het nu een prachtige tango is of de vogeltjesdans, als het bij jullie past wordt het sowieso een feestje!

Een openingsdans is de eerste dans van een bruiloftsfeest, waarmee het bruidspaar het feest opent.Traditioneel was deze dans altijd een foxtrot of een Engelse wals. De band of muzikant bepaalde de muziek, het bruidspaar richtte zich volledig op de dans.

Na de openingsdans was het tijd voor de tweede dans: daarbij danste de bruid met haar vader en de bruidegom met de moeder van de bruid. De derde dans was voor het bruidspaar en de ouders van de bruidegom. Daarna was de dansvloer officieel geopend!

Meer tips voor je openingsdans

De openingsdans begint bij het nummer waarop jullie willen dansen. Kies muziek die voor jullie bijzonder is. Denk aan een nummer waaraan je bijzondere herinneringen hebt, bijvoorbeeld omdat je het veel hebt gedraaid toen jullie elkaar leerden kennen. Zo zal jullie dans als vanzelf al bijzonder worden. En alles is mogelijk: ik heb zelfs al choreografieën gemaakt op de gekste nummers!

Originele openingsdans op je bruiloft: 15x inspiratie Mijn Trouwpagina.
De meeste koppels gaan voor een bescheiden openingsdans. Een minuutje met zijn tweetjes rondschuifelen en dan zo snel mogelijk de andere gasten de dansvloer op roepen. Daarbij wordt vrijwel altijd gekozen voor een openingsdans en muziek die altijd al gebruikt worden op bruiloften en die iedereen allang kent. Wil jij eens wat origineels neerzetten op je bruiloft? Dan vind je hier 15x gave, originele inspiratie voor jullie openingsdans!

Top 10 Moderne Openingsdansen Bruiloft Alletop10lijstjes.
Dit is ook een liedje die goed in jullie lijstje zou passen.: Rick vd W. Band bruiloft juni 2, 2016. Leuke liedjes hoor. Wij verzorgen de muziek ook live op bruiloften. DJ Agano november 8, 2016. Tips en muziek voor een originele openingsdans.:

Openingsdans bruiloft Waar begin je? Openingsdans op maat.
Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor je openingsdans. Een bruiloft plannen kost heel veel tijd en filmpjes op internet kijken en deze in de huiskamer na proberen te doen is niet echt productief. Fotocredits: Eppel Fotografie. Stel elkaar dan deze drie vragen.: 1.Welke dansstijl past bij ons? Z oek eens op Youtube onder Openingsdans of First dance en kijk welke dansstijlen jullie het meest aanspreken. Heb je een gaaf filmpje gezien van een salsa, een Engelse wals of een openingsdans mix? Zoek hier dan de liedjes bij die je echt tof vindt, ook na 20 x luisteren oefenen. Weet je niet welke dansstijl er gedanst wordt in het filmpje? Stuur het door naar ons en we helpen jullie graag! Of begin met de muziek.

Bruiloft muziek wat zijn de trends in 2018 voor trouwliedjes?
Dat kan ook een broer, zus of goede vriendin zijn. Het liedje van de vader dochter dans komt eigenlijk altijd direct na het liedje voor de openingsdans en wordt begeleid door een akoestisch duo of kleine band. Na de openingsdans en vaderdochterdans neemt de DJ of feestband het over en kan het feest beginnen! Dit zijn de trends in bruiloft muziek in 2018.

Mijn 12 favoriete wedding songs! VUDINH PHOTOGRAPHY.
Muziek is mijn grootste liefde en fotografie komt op een goede nummer twee. Hieronder mijn 12 favoriete nummers voor jullie bruiloft! Mooie nummers voor een openingsdans, ceremonie of gewoon voor jullie afspeellijst om de ochtend lekker te starten! Wat is jullie favoriete wedding song?

De 12 mooiste liedjes voor je openingsdans Blog van Kaartje2go.
De 12 mooiste liedjes voor je openingsdans. Wanneer je de grote lijnen van je bruiloft bepaald hebt, is het tijd om de details in te vullen. Zo ga je je bruidskapsel kiezen, nadenken over een eventueel thema en komt de muziek op je bruiloft aan bod

Bruiloftliedjes, beste bruiloftmuzie, openingsdans bruiloftmuziek, top 10 bruiloftmuziek, top 100 bruiloftmuziek.
Vind de beste bruiloft muziek. Luister naar de meeste populaire bruiloft liedjes. Bekijk video’s’ met bruiloftmuziek en stel zo jouw perfecte bruiloftmuziek playlist samen. Wij zijn continue bezig onze muziek database uit te breiden en te verbeteren. Help andere bruidsparen door vandaag nog jullie favoriete nummer in te sturen. Trouw Ceremonie Liedjes.

Bruiloft liedjes openingsdans en slotnummer muziek top 10.
Naast een standaard openingsdans kunnen jullie ook iets unieks doen zoals een eigen gemaakte dans, openen op een nummer uit een beroemde musical Fame, Dirty Dancing, Grease of bijvoorbeeld openen met salsa muziek. Voor meer tips en suggesties over de muziek hebben we ook een pagina. Klik hier voor meer informatie over muziekkeuze, invulling en opbouw van de avond en de mogelijkheden voor verzoeknummers. Voor meer vragen en tips voor openingsdansen en slotdansen, of muziek voor een bruiloft in het algemeen kunt u contact met ons opnemen.


Trouwpak blauw

Een blauwe trouwpak is populair want sinds enkele jaren is blauw dé trend op trouwpakkengebied. Daar dit jaren zwart is geweest, is nu toch echt blauw de meest gekozen kleur door de hedendaagse bruidegom. In het blauwe kleurenpalet zie je vooral lichtblauw, groenblauw en donkerblauwe trouwkostuums.

De Trouwfeest DJ – 30 jaar ervaring als DJ trouwfeest 

 

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.

DJ Trouwfeest Entertainment specialist Tom Cosyns

DJ Trouwfeest. De muziek is één zeer belangrijk onderdeel want een Dj maakt of kraakt uw feest. Boek DJ Tom Cosyns “30 J” ervaring als trouw DJ.