Wil je met wat vrienden, of met je vereniging, een feestje organiseren? Ga je hier inkom voor vragen, en is het dus niet de bedoeling om hier subsidies voor aan … Stad Antwerpen ondersteunt evenementen in de stad. Tegelijkertijd wil de stad vermijden dat een wijk overbelast of onbereikbaar wordt. Daarom heeft u een vergunning nodig voor feesten, braderijen en evenementen die plaatsvinden op de openbare weg of in de openlucht en die toegankelijk zijn voor een algemeen publiek.

U ontvangt deze vergunning als uw activiteit voldoet aan de voorwaarden op het vlak van veiligheid, gezondheid en properheid. Een garantie dat uw activiteit veilig verloopt voor wie eraan deelneemt en met minimale overlast voor wie dat niet doet.

Meer over Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijsfeest organiseren op een prachtige locatie? Kasteel van Hoen.
Op zoek naar een toplocatie voor uw volgende bedrijfsfeest? Wilt u een seminarie met net dat tikkeltje meer organiseren? Of mikt u op een lanceringsevent waar ze volgend jaar nog over praten? Alles kan, alles is mogelijk voor uw bedrijfsfeest.

Personeelsfeest organiseren Lees hier de 10 tips!
Een succesvol, inspirerend en spraakmakend bedrijfsfeest moet daarom niet gezien worden als een kostenpost maar als een investering. Een investering in je team! Het personeel is namelijk het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf. Wanneer je je dit realiseert, zul je hier ook naar handelen. Zorg dus voor voldoende budget en schat je team op waarde! Personeelsfeest organiseren met een doel.

Personeelsfeesten.nl Ontdek de beste personeelsfeest ideeën op een rij.
De DJ of band zorgt graag voor een volledige dansvloer met lekkere muziek. Er is veel tijd voor nodig om een succesvol bedrijfsfeest te organiseren. Denk daarbij aan het aantal mensen, catering, muziek en nog veel meer dat moet worden overwogen.

Moorddiner.be Bedrijfsfeest Organiseren?
Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box is een betaalbaar en origineel bedrijfsfeest en is tevens geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen. Hollandse Helden Spel. Een bedrijfsfeest organiseren met een Hollands tintje?

Originele bedrijfsfeesten organiseren naar wens.
Bedrijfsfeest groot of klein, bij De Venkel heb jij de touwtjes in handen! Kortom, alles om van je bedrijfsfeest een zorgeloze gelegenheid te maken! Bedrijven als Toyota, Makita, BNP Paribas Fortis, Eandis en de NATO zijn er alvast van overtuigd dat bedrijfsfeesten organiseren iets is wat je bij De Venkel doet.

Het Torenhof biedt zaalverhuur voor diverse bedrijfsfeesten.
Feesten en events organiseren, het is een specialiteit van het Torenhof. Vandaar dat je zowel voor de zaalverhuur als voor de organisatie van je bedrijfsfeest bij ons kan aankloppen. Laat jouw bedrijfsfeesten organiseren door het bekwame team van het Torenhof en laat de organisatiezorgen achterwege.

Bedrijfsfeest laten organiseren JADA events.
Home Bedrijfsfeest laten organiseren. Door uw bedrijfsfeest te laten organiseren door een gespecialiseerd bedrijf bespaart u een hoop tijd en geniet u er zelf nog meer van. Schakel JADA events in, wij verzorgen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes! Een mooi bedrijfsfeest voor iedere aangelegenheid laten organiseren.

Bedrijfsfeest locatie Antwerpen AEC.
AEC kan u een totaalpakket aanbieden voor een geslaagd personeelsevent. Dus 1 contactpersoon voor gans de organisatie van uw event.De centrale ligging nabij Antwerpen maakt AEC uitstekend te bereiken voor uw personeel en/of klanten. AEC is, met 15 jaar ervaring in de eventbranche, de perfecte partner die u graag helpt er een spetterend personeelsfeest of bedrijfsfeest te organiseren!

Bedrijfsfeest organiseren Ideeën voor uw bedrijfsfeest.
Neem contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsfeesten organiseren. Een bedrijfsfeest organiseren op uw bedrijf. Laat dan ook de Bedrijfsfeest catering verzorgen door de partyservice van La Casserole. Goede catering is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsfeest organiseren.

 


Relevante bedrijven

De stretchtent heeft een open karakter

Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten.Specialist professionele luxe stretch tenten of nomadententen – diverse afmetingen – ook op maat.

Traiteur vlaams brabant

Wij kunnen uw privéfeest voorzien van heerlijke gerechten en desserts. Stel zelf uw menu samen. Meerdere soorten keukens. Verse ingrediënten. Services: kok aan huis, catering, traiteurdienst.

Coverband Atomika is de perfecte partyband voor uw feest.Coverband

Atomika, brengt stevige covers maar eveneens pop en disco covers op party’s en feesten.